Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja i isporuke knjiga ponuđenih na mojoj web stranici.

Isporučitelj knjiga je Mario Vinković, a kupac knjiga je posjetitelj internet stranice koji odabere barem jednu knjigu, popuni elektronski obrazac narudžbe i pošalje ga isporučitelju.

Naručivanje:

Knjige se naručuju elektronskim obrascem. Nakon slanja narudžbe putem obrasca, kupac će se telefonski kontaktirati kako bi se dogovorio način plaćanja i način dostavljanja. Ukoliko isporučitelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene knjige, isporučit će one koje može ili s kupcem dogovoriti isporuku u dogovorenom roku. Knjige je također moguće naručiti direktnim kontaktiranjem putem email adrese info@mario-vinkovic-dada.com ili broja telefona 098 347 698.

Plaćanje:

Plaćanje je moguće obaviti na dva načina:

  1. gotovinsko plaćanje (u slučaju osobnog dostavljanja knjiga na kućnu adresu)
  2. pouzeće

Ukoliko se dostava vrši na način da Mario Vinković osobno dostavlja knjige naručitelju, plaćanje je moguće izvršiti gotovinski.

Dostava:

Otprema knjiga je u principu poštom. Ukoliko je kupac naručio knjige sa plaćanjem pouzećem, tada će se one tako i poslati. Knjige će biti zapakirane tako da se uobičajenom manipulacijom u poštanskom prometu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja knjiga provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati poštanskom djelatniku koji je knjige dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Poštarinu u načelu plaća kupac, te ona ovisi o važećem cjeniku Hrvatske Pošte d.d., međutim moguć je dogovor oko dijeljenja cijene poštarine. Ukoliko je kupac s područja Vukovarsko-srijemske županije, po dogovoru, moguća je i osobna dostava na vrata kupca.